Fældning af store træer – gode priser på træfældning

Professionel træfældning på Sjælland

+45 22 57 39 04 Andersens.trae@live.dk

Træfældning til en stærk pris

Har du brug for fældning af store træer, mindre træer eller hjælp til at beskære et træ? Så kan vi hjælpe dig med opgaven. Hos Andersens Træfældning er vi specialister i fældning af store træer, små træer og beskæring af alle slags træer. Der er ikke en træfældningsopgave, vi ikke kan løse. Lige meget, hvor vanskelig opgaven er, så finder vi altid en løsning.

Vi udfører træfældningsopgaver for både private og erhvervskunder på hele Sjælland til konkurrencedygtige priser. Kontakt os, hvis du har et stort træ, du skal have fældet eller beskåret. Vi kigger gerne forbi og besigtiger opgaven og vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

+45 22 57 39 04

Hvad koster en træfældning?

Ønsker du at høre mere om vores priser på træfældning? Prisen på træfældning kommer an på fx træets højde og adgangsforhold. Prisen beregnes også ud fra, om træet er nemt at lægge ned. Hvis træet er vanskeligt tilgængeligt, kan det kræve flere beskæringer og mere mandskab.

Andersens.trae@live.dk

Derfor kan vi tilbyde gode priser

Hos Andersens Træfældning får du sikker og veludført fældning af træer til attraktive priser. Vi tilbyder god service og professionel træfældning, og vi gør altid ordentligt rent efter endt arbejde. I stedet for at leje lifte kan vi i det fleste tilfælde selv klatre op i træet og beskære trækronen. Denne besparelse kommer dig til gavn som kunde. Kontakt os, hvis du har træer, der er til gene, og få et godt tilbud på din træfældningsopgave.

Træfældning med høj sikkerhed

Træfældning er en opgave for professionelle fagfolk, da det er vigtigt, at der bliver taget de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Hos Andersens Træfældning vurderer og planlægger vi hver enkelt træfældningsopgave individuelt, for at vurdere, hvordan træet fældes på den sikreste måde. Vi er altid meget opmærksomme på træets omgivelser, og vi ønsker ikke at skabe potentiel fare for de omkringliggende bygninger og personer.

Forskellige måder at fælde træer på

Der findes mange måder at fælde træer på, og vi vælger altid den løsning, der passer bedst til den enkelte kundes behov. Hos Andersens Træfældning bruger vi disse metoder til træfældning:

  1. Almindelig træfældning fra jorden
  2. Træfældning vha. klatring
  3. Træfældning vha. lift

Bortskaffelse af det afskårne

Vi tilbyder altid at fjerne de afskårne grene, hvis det ønskes. Vi tilbyder også at hugge det afskårne til flis eller brænde, så det kan genanvendes.

Kontakt os på tlf. +45 22 57 39 04 for at få et uforpligtende tilbud på træfældning. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave og giver et tilbud inden for kort tid.

Skriv til os

+45 22 57 39 04