Træfældning i Vig, Rørvig og Nykøbing Sjælland

Effektiv og sikker træfældning

+45 22 57 39 04 Andersens.trae@live.dk

Træfældning Rørvig, Vig og Nykøbing Sjælland

Søger du træfældning i Rørvig, Vig eller Nykøbing Sjælland? Så er du kommet til det rette sted. Andersens Træfældning står klar til at hjælpe dig med din opgave, og udfører professionel træfældning på hele Sjælland. Vi har været i branchen siden 2012, og vi har stor ekspertise i træfældning og beskæring.

Kontakt Andersens Træfældning på telefon +45 22 57 39 04 og få et godt tilbud på træfældning i Rørvig, Nykøbing Sjælland eller Vig.

Få professionel rådgivning

Vores store viden inden for branchen betyder, at vi kan rådgive dig i, hvordan din træfældning i Rørvig, Nykøbing Sjælland og Vig gribes bedst an. Der er flere forskellige måder at foretage en træfældning på, og måden man vælger afhænger af den specifikke opgave. Derudover kan vi rådgive dig i de risikoer, der er i forbindelse med en træfældning.

Vi klarer også gerne dit havearbejde

Hos Andersens Træfældning tilbyder vi også service af udendørsarealer hos private, virksomheder, kommuner og institutioner. Vi tilbyder bl.a. græsslåning, hækklipning, fjernelse af ukrudt og beskæring af buske og træer. Derudover tilbyder vi vedligeholdelse af fx legepladser og snerydning i vinterperioden. Du kan læse meget mere om vores forskellige tilbud her på hjemmesiden.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Hos Andersens Træfældning giver vi gerne et uforpligtende tilbud på træfældning på Sjælland. Hvis du er interesseret i at få et tilbud, så kontakt os på telefon +45 22 57 39 04 eller på mail Andersens.trae@live.dk. Så udformer vi et godt tilbud ud fra din specifikke opgave.

Skriv til os

+45 22 57 39 04