Beskæring af træer og topkapning

Sikker fældning og god service på hele Sjælland

+45 22 57 39 04 Andersens.trae@live.dk

Topkapning og beskæring af træer

Har du brug for beskæring af træer eller topkapning af store og høje træer? Vi udfører professionel beskæring af både træer og buske – uanset størrelse, på hele Sjælland. Hos Andersen Træfældning er vi specialister inden for fældning af alle slags vanskelige træer og med et godt resultat.

Beskæring af træer til den bedste pris

Når du vælger os til at udføre beskæring af træer i haven, får du høj kvalitet til aftalt tid, og vi efterlader naturligvis stedet ryddeligt og pænt efter os. Vi sætter en ære i altid at udføre hver enkelt opgave med det bedst mulige slutresultat, og vi afsætter derfor den nødvendige tid til din opgave. Vi besigtiger gerne dit træ og giver en uforpligtende pris på beskæring af træer.

Hvornår udfører vi en topkapning?

Hvis træfældning skal foregå tæt på bebyggelse eller veje, udfører vi opgaven ved hjælp af topkapning. Denne metode gør det muligt at fælde og beskære træer på meget lidt plads uden at skade det omkringliggende. Ved topkapning skæres træet ned ovenfra i etaper og nedfires efterfølgende ned på jorden. På den måde undgår vi, at de afskårne grene forvolder skade, når de rammer jorden.

Hvornår er en beskæring nødvendig?

Det kan være nødvendigt at foretage en beskæring, hvis de er blevet for høje, og dermed bliver farlige for overgivelserne ved eventuelle stormfald. Beskæringer kan også foretages, hvis træerne dækker for sollys eller tager en udsigt. Det kan bl.a. gøres ved, at træet beskæres i bredden eller højden, og dermed åbner op for mere lys eller udsigt.

Professionel topkapning og beskæring

Topkapning kræver præcision og omhu, og det er derfor vigtigt, at det udføres af professionelle fagfolk. Hos Andersen Træfældning har vi flere års erfaring med topkapning, og vi anvender kun professionelt udstyr. Vi udfører topkapning ved hjælp af klatring eller lift alt afhængig af den pågældende opgave.

Få et uforpligtende tilbud!

Ring til Andersen Træfældning på tlf. 22 57 39 04 og få et gratis tilbud på topkapning og beskæring. Vi udfører træfældning og beskæring for private, erhverv og kommuner over hele Sjælland.

Skriv til os

+45 22 57 39 04